Ytbehandling av ditt golv efter slipning

För ett långvarigt, hållbart resultat är det viktigt att du efterbehandlar ditt nyslipade golv. Vi rekommenderar produkter från Rubio Monocoat. Produkterna är helt fria från lösningsmedel och består till största del av helt naturliga beståndsdelar.

Produkterna kan användas på alla träslag och bevarar träkänslan på ett utmärkt sätt, samtidigt som du får en golvyta som blir slitstark och mycket enkel att underhålla. Oljan är väldigt dryg – en liter kan räcka upp till 50 m².

Hårdvaxoljan från Rubio behöver bara appliceras en gång, men ger trots det ett mycket bra skydd för ditt golv. Oljan finns i 40 standarkulörer, vilket ger dig fantastiska möjligheter att hitta en nyans som harmonierar med miljön i din bostad.

Om du skulle få en skada på ditt golv blir det lätt att reparera om du har använt Rubio Monocoat Oil. Det är bara att applicera ny olja på repan eller den skadade ytan och oljan som hamnar bedvid repan kommer inte att fastna. Det gör också att du inte får några överlappningar eller skarvar när du applicerar oljan – den fastar helt enkelt inte på ytor som redan är inoljade.

Du kan läsa mer om de olika produkterna på Rubios webbplats.

Kontakta oss

Proffsanvändare ringer 020-744 777 för offert

Vill ni hyra ut eller sälja EDGE?, ring vår ÅF-samordnare på 020-744 777

EDGE Slipmaskin